22:52 / E Mërkurë, 21 Tetor 2020

Tomë Gashi: Gjykata Speciale mund të mos i bëjë të ditura aktakuzat me datën 24 tetor

Avokati Tomë Gashi ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se Gjykata Speciale mund të ketë konfirmuar aktakuzën ndaj liderëve tjerë të UÇK’së dhe se kjo nuk do të merret vesh me datën 24 tetor.

“Komandant Calit, Sali Mustafa, i ishte konfirmuar aktakuza në qershor, ndërsa u arrestua me 24 shtator”, thotë ai.

” Aktakuzat mund të konfirmohen dhe mos të bëhen të ditura me datën 24 tetor”, thotë ai.