10:40 / E Enjte, 19 Prill 2018

Tottenhami po e pA�rfundon super stadiumin, Prishtina s’po mundet (Foto)

Punimet pA�r rikonstruksionin e stadiumit tA� PrishtinA�s janA� duke ecur me hapa tA� a�?breshkA�sa�?.

I filluar nA� vitin 2016 dhe i planifikuar tA� pA�rfundoj pA�r njA� afat rreth 14 muajsh, shtA�pia e ardhshme e PA�rfaqA�sueses sA� KosovA�s mund tA� mos pA�rfundoj edhe nA� qershor.

NjA� stadium i vogA�l me njA� kapacitet prej 17.000 ulA�seve me njA� kosto prej 3.8 milionA� euro do tA� kryhej sa a�?hap e mbylla�? sytA� nA� LondA�r aty ku po ndA�rtohet stadiumi modern i Tottenhamit.

Skuadra e PremierligA�s prezantoi projektin nA� janar tA� vitit tA� kaluar dhe filloi punimet nA� muajin prill.

NA� njA� kapacitet prej 62.000 vendesh dhe me njA� kosto prej rreth 1 miliard funtash, Spurs do tA� luajnA� nA� shtA�pinA� e re qA� nA� sezonin e ardhshA�m.

VetA�m 16 muaj punime dhe njA� sezon lojA� nA� Wembley janA� dashur qA� stadiumi i ri i Tottenham tA� jetA� i gatshA�m pA�r tu zhvilluar ndeshjet. /IndeksOnline/