14:09 / E Martë, 23 Prill 2019

Trajtat e përbashkëta që kanë tradhtarët

Ndonjëherë, njeriu nga i cili më së paku e presim të na tradhtoj dhe të na thyej zemrën, faktikisht përfundon duke na lënduar më së shumti.

Dhe, ndonëse nuk është gjithmonë e lehtë të vërehet një tradhtar, ka disa trajta të cilat thuajse të gjithë tradhtarët i kanë të përbashkëta.

Tradhtarët nuk kanë dëshirë që partneri të ketë qasje apo t’ua shoh telefonin

Kur partneri vazhdimisht e mban telefonin me vete, qoftë edhe kur janë duke ecur në dhomë apo vazhdimisht janë duke e fshehur personin me kë po komunikojnë, kjo është shenjë shumë e keqe.

Pavarësisht se tradhtojnë, ende bëjnë seks me partneren aktuale

Ndryshe nga çfarë mendojnë shumica e njerëzve, tradhtarët nuk ndalojnë së bëri seks me partneren aktuale.

Papritmas fillon t’ju akuzojë për tradhti

Nëse partneri fillon t’ju akuzojë për tradhti pa ndonjë arsye të vërtetë, atëherë ka shumë shanse se janë duke u ndjerë fajtorë për diçka që kanë bërë vet.

“Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar”

Nëse kanë tradhtuar më herët, ka shumë shanse se do ta përsërisin veprimin e tyre.

Flirtojnë me shumë njerëz

Nëse partneri vazhdimisht flirton me tjerë, kjo është shenjë shumë serioze.

Tradhtarët i shmangin thirrjet e partnerëve

Nëse partneri është larg dhe nuk përgjigjet në telefon, ndonjëherë me orë të tëra, kjo gjithashtu është shenjë serioze. Besojuni instinkteve tuaja.