11:25 / E Hënë, 04 Dhjetor 2023 / AR

Tre ushtarë të Forcave të Mbrojtjes së Izraelit janë vrarë në Gaza

Forcat e Mbrojtjes së Izraelit (IDF) raportojnë se tre nga trupat e saj u vranë në betejat e djeshme në Gaza.

IDF konfirmoi vdekjen e një gjenerali 22-vjeçar, një rreshteri 19-vjeçar dhe një komandanti 36-vjeçar, shkruan BBC.

Vdekjet e çojnë numrin e trupave izraelite të vrarë në konflikt në 75 që nga fillimi i tij.