14:50 / E Martë, 03 Tetor 2023 / AR

Trixa reagon për herë të parë ndaj Albano Bogdos

Trixa ka reaguar për herë të parë pas ngjarjes më të përfolur të momentit. Në një status në Instagram ajo është shprehur se fyerja e Albanos, që ai e konsideron humor nuk ka ofenduar atë, vëllain apo familjen e saj, por vajzat dhe gratë shqiptare.

Beatrix shtoi se po merren masa ligjore në lidhje me këtë.

Në hapjen e emisionit të tij të ri kujtojmë që Albano teksa foli për largimin nga muzika të Alban Ramosajt, e përcaktoi atë si “ai që Donaldi i ka q*** motrën në “BBV”.

Ndonëse AMA dhe “Vizion Plus” televizioni ku transmetohet emisioni i Bogdos heshtën, përdoruesit e rrjeteve sociale dhe personazhe të famshëm e kanë dënuar veprimin e tij dhe të gjithë janë të një mendimi që të merret ligji me të.