15:17 / E Hënë, 13 Korrik 2020

Truket skandinave që mund të bëjnë jetën më të rehatshme

Stili skandinav po fiton gjithnjë e më shumë adhurues, përfshirë njerëz që jetojnë jashtë pjesës veriperëndimore të Evropës.

Nuk është rastësi që Danimarka dhe Norvegjia janë në krye të listës së vendeve më të lumtura, e dyta vetëm për Finlandën. Pra, nëse dikush e kupton lumturinë, atëherë janë padyshim skandinavët, transmeton Indeksonline.

Bright Side ka zgjedhur disa truke të thjeshta që mund të përfshihen lehtësisht në rutinën tuaj të përditshme.

Interior: Minimalizmi dhe funksionaliteti

15+ Scandinavian Tricks That Can Help Make Your Life More Comfortable

Veshjet: Gjëja e rëndësishme është prakticiteti

15+ Truket skandinave që mund të ndihmojnë ta bëjnë jetën më të rehatshme

Pastrimi: Mos kini frikë të hidhni gjëra të panevojshme

15+ Truket skandinave që mund të ndihmojnë ta bëjnë jetën më të rehatshme

Materialet natyrore dhe ushqimi i shëndetshëm

15+ Truket skandinave që mund të ndihmojnë ta bëjnë jetën më të rehatshme

Mënyra e jetesës: Shijoni gjërat e thjeshta

15+ Truket skandinave që mund të ndihmojnë ta bëjnë jetën më të rehatshme

Mos i humb