12:30 / E Mërkurë, 25 Prill 2018 / indeksADMonline

Tryeza e LDK-sA� e mbyllur pA�r media

Diskutimet nA� tryezA�n e LDK-sA� nuk mund ta��i dA�gjojA� askush nga publiku. Kjo sepse tryeza do tA� jetA� e mbyllur pA�r media.

Deputeti i LDK-sA� Armend Zemaj ka thA�nA� se mediat mund tA� marrin pamje nA� fillim tA� takimit e mA� pastaj secili nga pjesA�marrA�sit mund tA� japin deklarata pas tryezA�s.

LDK e ka ftuar kA�tA� tryezA� me qA�llim qA� tA� diskutohet pA�r situatA�n politike dhe mundA�sinA� e caktimit tA� datA�s sA� zgjedhjeve tA� reja.

PjesA�marrjen e kanA� konfirmuar tA� gjitha partitA� politike pA�rveA� PDK-sA� dhe Grupi i DeputetA�ve tA� Pavarur