22:08 / E Shtunë, 23 Janar 2021 / Ç.Q

Tuna shtatzënë për herë të dytë

Pas raportimeve për ndarje nga Patrisi, këngëtarja Tuna është zhvendosur në Amerikë, bashkë me djalin e saj Tianin.

Emisioni ‘SHOWTIME’ nga burime të afërta me këngëtaren ka marrë vesh se këngëtarja nga Shkupi është shtatzënë përsëri.

Për detaje, ndiqeni storjen me video:

Emisioni ‘SHOW TIME’ raporton nga i njëjti burim, se Tuna shkoi në Amerikë pikërisht për t’u shkëputur nga përditshmëria dhe vëmendja në Kosovë dhe që ta bëj atje lindjen e fëmijës.

Gjinia nuk dihet akoma, megjithatë Tuna pritjen e ëmbël po e shijon në kontinentin tjetër, derisa në Kosovë vazhdon të përflitet e komentohet ndarja e saj nga Patris Berisha, që njëherit është edhe martesa e dytë e shkatërruar e këngëtares së njohur.