17:44 / E Martë, 03 Tetor 2017 / indeksADMonline

“Turqia do të jetë përkrahëse e fuqishme e Kosovës në të gjitha aspektet”

Ministri i Punëve të Brendshme,  Flamur Sefaj, priti në takim njoftues Kryeprokurorin e Shtetit nga Republika e Turqisë, Mehmet Akarca. Në këtë takim u vlerësua bashkëpunimi në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Turqisë në fushën e sigurisë .

Ministri Sefaj falënderoj kryeprokurorin Akarca për ndihmën e vazhdueshme që Turqia i jep Kosovës, në avancimin e mëtejmë të institucioneve të sigurisë në Kosovë.

Kryeprokurori Akarca konfirmoi se bashkëpunimi në mes të dy vendeve do të vazhdojë edhe më tutje në luftën kundër terrorizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm dhe se Turqia do të jetë përkrahëse e fuqishme e Kosovës në të gjitha aspektet./AktivPress