13:07 / E Mërkurë, 20 Janar 2021 / A. S

Tymi mbulon Prishtinën

Tani kur jemi në stinën e dimrit dhe kur temperaturat kanë rënë dukshëm kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, vazhdon të jetë ndër qytetet me ajrin më të ndotur.

Se kjo është prezente edhe këto ditë shihet në fotografitë më poshtë.

Tymi duket ta ketë mbuluar Prishtinën, ndërsa me gjithë thirrjet e shumta që furnizimi me ngrohje nga qytetarët të mos bëhet me thëngjill, qytetarët duket se vazhdojnë ta përdorin atë për shkak të kostos më të lirë.

IndeksOnline ju sjell pamje: