16:19 / E Mërkurë, 22 Nëntor 2017 / indeksADMonline

U deshën gjashtë orë për ta ndërtuar, por sa kushton kjo shtëpi? (Foto)

Në një kohë kur çmimet e pasurive të paluajtshme po kalojnë kurfirin, italiani Renato Vidal ka krijuar një alternativë të shkëlqyeshme për banesat tradicionale.

Iu deshën vetëm gjashtë orë për të ndërtuar këtë shtëpi të

Ndërtesa është çertifikuar si sizmikisht e sigurt dhe e krijuar me materiale me cilësi të lartë.