19:33 / E Diele, 08 Dhjetor 2019

U përpoq të fotokopjojë 50 euro në një makinë të rregullt, kështu që ai u befasua

Ne nuk sugjerojmë fotokopjimin e kartëmonedhave, veçanërisht pasi është një vepër penale.

Youtuberi i njohur si “Caepa Cool”, i ndjekur nga 43,000 njerëz, ka bërë një eksperiment për të parë se çfarë ndodh nëse përpiqet të fotokopjojë para në një fotokopjues të rregullt.

Ai përdori një bankënotë 50 euro dhe rezultatet i befasuan atë dhe shokët e tij. Pas përpjekjes së parë për kopjim, fotokopja e vetë kartëmonedhës kishte linja të bardha, së bashku. Pastaj vendosi të provojë të shtojë një objekt tjetër kopje për të parë se çfarë do të ndodhte.

Në përpjekjen e tretë, ai mbuloi një pjesë të kartëmonedhës me shirit të bardhë dhe më në fund arriti të bashkojë pajisjen dhe të kopjojë kartëmonedhën pa linja, por ishte e qartë që një pjesë e kartëmonedhës ishte e mbuluar.

Nëse keni menduar të bëni një pasuri duke fotokopjuar kartëmonedhat tuaja, ne duhet t’ju zhgënjejmë,  pasi është më se e qartë se bëhet fjalë për një kopje.