18:28 / E Mërkurë, 14 Shkurt 2018

Udhëtari i kohës i cili thotë se erdhi nga viti 2030, kaloi testin e detektorit të gënjeshtrave (Video)

Një njeri që pretendon se është nga viti 2030 dhe ka zbuluar një numër parashikimesh për të ardhmen – ka kaluar një test detektor gënjeshtar.

I vetëshpallur “udhëtar i kohës”, i cili shkon me emrin “Noah” – thotë se ai ka rrezikuar jetën e tij për t’u treguar atyre që jetojnë në të tashmen çfarë ka të ardhme në dyqan dhe këmbëngul se ai duhet të mbetet anonim.

Ndër pretendimet e tij të guximshme janë se Donald Trump do të rizgjidhet president në vitin 2020, Inteligjenca Artificiale do të fitojë vrull dhe makinat e stilit të syzeve të Google do të marrin hov.

Noah më parë ka thënë për Paranormal Elite se ai vuan nga anoreksia dhe depresioni dhe aktualisht është 50 vjeç, por ka marrë një drogë për rigjenerimin e moshës për ta kthyer atë në një 25 vjeçar.

Shumë prej tyre kanë qenë skeptikë për atë që ai thotë, kështu që ai pranoi të merrte një provë për zbulimin e gënjeshtrës.

Në një intervistë me Apex TV këtë javë ai kërkohet të transmetojë parashikimet e tij dhe gjithashtu të konfirmojë nëse ai është me të vërtetë nga e ardhmja. /Indeksonline/