75 Mall Live Search
22:16 / E Mërkurë, 19 Qershor 2024 / S Z

UNRWA: 65 mijë njerëz kanë mbetur në Rafah

Agjencia e OKB-së për Ndihmë dhe Punë (UNRËA) ka vlerësuar se 65 mijë njerëz kanë mbetur në Rafah.

UNRWA ka njoftuar gjithashtu se njerëzit po vazhdojnë të zhvendosen mes luftimeve dhe bombardimeve.

“Aktualisht UNRWA vlerëson se 65 mijë njerëz mbeten në Rafah. Gjashtë javë më parë ne, Rafah priti 1.4 milionë njerëz të zhvendosur përpara urdhrave izraelite të evakuimit dhe operacionit ushtarak”, thuhet në deklaratë.