17:25 / E Hënë, 09 Dhjetor 2019

Ushqimet që djegin yndyrën

Sekreti i rënies në peshë ka të bëjë edhe me të ushqyerit shëndetshëm, andaj është me rëndësi t’i dini ushqimet që ju ndihmojnë.

Janë disa ushqime që e ndihmojnë trupin tonë me furnizim me vitamina dhe minerale të tjera, këto ushqime janë:

Peshku.

Arrat.

Qumështi.

Qershitë.

Mos i humb