19:03 / E Hënë, 02 Dhjetor 2019

Ushqimet që ju shtojnë peshë shumë shpejtë

Çfarë hani dhe çfarë pini është mjaftë e rëndësishme, andaj edhe janë duke u bërë hulumtime mjaftë shpesh për ushqimet që ndikojnë të shtoni në peshë.

Këto ushqime janë: Qipsat, po ashtu edhe ushqimet e tjera të cilat përmbajnë sasi të madhe të kripës.

Picat dhe ushqimet e tjera me yndyrë. Përveq pijeve me sheqer janë edhe ushqimet me sheqer, si karamel. Këto të fundit për arsye që është e vështirë të tretën./Indeksonline/.