21:41 / E Mërkurë, 12 Shkurt 2020

Ushtrim i përsosur për vithet

Ky ushtrim i thjeshtë, por i efektshëm për vithe të forta është i shkëlqyeshëm edhe për shkak që forcon këmbët tuaja dhe i bën më të shkathëta

Këtë ushtrim mund ta përfshini në ushtrimet tuaja, sepse nuk ju merr shumë kohë dhe është praktik.

Mund ta bëni edhe në kuadër të ngrohjes, nëse nuk bëni ushtrime të tjera.

Ushtrimi Side Lunge është ideal për formësim ideal dhe të shpejtë të vitheve dhe mund ta bëni edhe derisa jeni duke dëgjuar audio-librin, derisa shikoni film apo mësoni gjuhë të re.

Mos i humb