08:13 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

Ushtrime në shtëpi pa pajisje

Shumë prej atyre që dëshirojnë të humbin ose të fitojnë peshë nuk e kanë në qejf ushtrimet nëpër salla fitnesi.

Mirëpo, janë disa lloje ushtrimesh pa pajisje, të cilat ndihmojnë në humbjen e peshës dhe mbajtjen e linjave të mira trupore, shkruan Indeksonline.

Më poshtë shikoni videon.

 

Temat: