18:32 / E Mërkurë, 10 Tetor 2018

Ushtrime për fillestarët në shtëpi

Përtacët zakonisht qëndrojnë larg palestrës. Kësisoj shumë prej tyre qëndrojnë edh pasiv sa i përket ushtrimeve.

Por ekziston mundësia që shumë ushtrime t’i realizoni edhe në shtëpi, në mënyrë perfekte, transmeton Indeksonline.

Duhet vetëm të mësoni se cilat ushtrime mund t’i bëni dhe si t’i bëni ato.

Përmes një video më poshtë mund ta keni më të lehtë, duke mësuar disa nga këto ushtrime për fillestarët që ushtrojnë në shtëpi./Indeksonline/