08:46 / E Mërkurë, 18 Shtator 2019

Ushtrime për këmbët

Të kesh këmbë të forta dhe të shëndetshëm është e rëndësishme, jo vetëm për kofshët me pamje të mirë, por edhe për trurin tonë dhe shëndetin e përgjithshëm. 

Ushtrimi i këmbë ju ndihmon të mbani mend më shumë deri plakeni dhe gjithashtu, të heqin qafe kilogramët e tepërt.

Sigurisht, edhe forcohen muskujt dhe dukeni më në formë.