14:02 / E Diele, 08 Dhjetor 2019

Ushtrime për një trup në formë ‘dardhe’

Trupi në formë dardhe është një nga format më të dëshiruara dhe bombastike ku shumë yje të Hollywood-it cilësohen si më joshëse nga Beyonce tek Kim Kardashian.

Kjo formë karakterizohet me vithe të gjera, bel i hollë dhe shpatulla e gjoks më të ngushtë se vithet.

Në këtë rast e gjithë stërvitja përqëndrohet tek vithet, këmbët, kofshët dhe belin në mënyrë që ato të jenë gjithmonë të tonifikuara dhe të duken bukur.