08:42 / E Enjte, 08 Gusht 2019

Ushtrime për trup të shëndetshëm dhe jetëgjatësi

Një mënyrë jetesë e shëndetshme dhe stërvitje e mirë fizike, janë çelësat kryesorë për jetëgjatësinë tuaj.

Bërja e sportit, vetëm sa iu shton disa vjet në jetën tuaj, thotë një studim i kohëve të fundit.

Sidoqoftë, duhet të jemi më të vëmendshëm kur zgjedhim stërvitjen e përsosur. Respektimi i ushtrimeve specifike mund të ndikojë në shëndetin tuaj në mënyra të ndryshme. Disa janë të mira për zemrën tuaj, disa parandalojnë dëmtimin e trupit tuaj, dhe të tjerët balancojnë nivelet e stresit tuaj, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

këtë listë, ne kemi mbledhur ushtrime që luftojnë probleme të ndryshme shëndetësore dhe për këtë arsye, i bëjmë trupat tanë të jetojnë më gjatë.

Tenis dhe sporte të tjera ekipore për një jetëgjatësi më të madhe

6 ushtrime për ta bërë trupin tuaj të gjallë më gjatë

Ushtrime tilla për humbje peshe

6 ushtrime për ta bërë trupin tuaj të gjallë më gjatë

Vrapimi për kolesterol të ulët dhe zemër të shëndetshme

6 ushtrime për ta bërë trupin tuaj të gjallë më gjatë

Joga anti-graviteti për një shpinë të shëndetshme

6 ushtrime për ta bërë trupin tuaj të gjallë më gjatë

Not për mushkëri të shëndetshme

6 ushtrime për ta bërë trupin tuaj të gjallë më gjatë

Shtrirja për muskujt më të fortë

6 ushtrime për ta bërë trupin tuaj të gjallë më gjatë