19:05 / E Hënë, 30 Mars 2020

Ushtrime që mund t’i bëni edhe në shtëpi

Të jesh aktiv dhe të stërvitesh do të thotë që do të keni shumë përfitime shëndetësore.

E ju mund të jeni në formë edhe pa shkuar në palestër nëse i mësoni ushtrimet e duhura që mund t’i bëni në shtëpi, transmeton IndeksOnline.

Këto ushtrime do të ju ndihmojnë për të gjitha pjesët e trupi.