11:32 / E Martë, 08 Janar 2019

Ushtrime të mira për barkun, që mund t’i bëni edhe në shtëpi

Nëse dëshironi një bark të rrafshët dhe të formësuar, padyshim se duhet të kujdeseni për ushqimin por edhe të fokusoheni në ushtrime.

Por nëse nuk arrini të vizitoni palestrën, mjafton të jeni të përkushtuar dhe ushtrimet t’i realizoni edhe në shtëpi, transmeton Indeksonline.

Më poshtë keni disa shembuj se cilat janë ushtrimet e mira për barkun dhe formësimin e tij: