17:18 / E Martë, 25 Shtator 2018

Ushtrime të posaçme për barkun

Padyshim se secili prej nesh dëshiron një trup më të formësuar, sidomos kur bëhet fjalë për pjesët e barkut.

Të kesh ‘ABS’ është një rezultat i mirëmbajtjes së trupit, kujdesit në ushqim dhe ushtrime të rregullta kudo që jeni në shtëpi apo palestër, transmeton Indeksonline.

Përmes një video më poshtë mund të ndihmoni veten të zgjidhni disa ushtrime vetëm për barkun./Indeksonline/