16:56 / E Diele, 10 Nëntor 2019 / indeksADMonline

Ushtrime të thjeshta për ngritje të vitheve

Studioni ushtrimet e thjeshta për humbje të indeve dhjamore në bel dhe për vithe më të forta

Ky set i shkurtër është kombinimi i fitnesit dhe pilatesit.

Instruktorja Tracey Mallett nuk përgjigjet për lëndimet e mundshme gjatë ekzekutimit të ushtrimeve, nuk ju rekomandon të ushtroni nëse para pak kohësh jeni operuar apo keni pasur gjendje të keqe shëndetësore.

Treningun ekzekutoni në afërsi të diçkaje që mundeni ta kapni: tavolinë, rrethojë, shkallë suedeze etj.

Ushtroni deri në kufijtë e mundësisë dhe fleksibilitetit, pa përkulje të shpejta, lëvizje dhe hedhje të këmbëve.

Ushtrimet janë të përshtatshme edhe për personat e moshuar, të cilët dëshirojnë të djegin kaloritë e tepërta, të formojnë trupin të duken dhe të ndihen shëndetshëm.

Qëndrimi sportiv dhe forma janë baza shumë të rëndësishme të bukurisë dhe paraqitjes.