10:31 / E Enjte, 18 Korrik 2019

Ushtrime të thjeshta që mund t’i bëni pa shkuar në palestër

Shumica e njerëzve  mendojnë stërvitjet tipike për humbje të peshës bëhet në  palestër.

Mirëpo, kjo nuk është e vërtetë, pasi shumë ushtrime nuk kanë nevojë që të bëhen në palestra, transmeton Indeksonline.

Janë disa ushtrime të cilat mund t’i bëni jashtë palestrës dhe që ndihmojnë të humbni peshë në anët e stomakut tuaj.

Mos i humb