18:23 / E Martë, 25 Qershor 2019 / indeksADMonline

Ushtrimet e duhura për vithe të bëshme dhe të ngritura

Ushtrimet që do të shihni në vijim duken pak të mundimshme, por në fakt janë mjaft dobiprurëse

Ju duhet thjesht një litar elastik dhe jeni gati për të vënë në lëvizje disa muskuj menjëherë dhe për t’i thënë “Mirupafshim!” vitheve të zyrës.

Siç mund ta shihni edhe në foto, duhet të mbani me duar fundin e litarit dhe ta tërhiqni me shputën e këmbës.

Kini kujdes që shpina të qëndrojë drejt. Këmba duhet ngritur deri sa të krijni një vijë të drejtë me shpinën.

Përsëriteni ushtrimin 3-4 sete, me 12-15 për secilën këmbë.

Nëse doni rezultat më të shpejtë, bëni 4 sete me 20 herë.

Të tjera ushtrime që mund të bëni me litar: