14:22 / E Martë, 12 Shkurt 2019

Ushtrimet më të mira për forcimin gradual të këmbëve në vetëm 15 minuta

Për të ndërtuar gradualisht muskujt në këmbët tuaja, provoni “zgjatjet e këmbëve duke qëndruar ulur”, thotë trajnerja personae Nadya Fairweather.

Ky ushtrim është vecanërisht i mirë nëse keni humbur masën e muskujve ose nga sëmundja ose nga mosha.

Uluni drejt në një karrige të fortë, vendosni supet prapa duke mbajtur karrigën, dhe shikoni drejt përpara. Mbani njërën këmbë në dysheme, përdersia këmbën tjetër e mbani drejt, dhe e ngritni nga lartë poshtë për 12 herë. Pastaj ndërroni këmbën dhe bëni të njëjtën gjë po ashtu. Përsëritni këto ushtri për tre deri në pesë herë radhazi duke bërë pushime të shkurtëra disa sekonda./Indeksonline/