07:53 / E Premte, 12 Tetor 2018

Ushtrimet që bëjnë mrekulli në jetën tuaj

Secili njeri pothuajse ka dëshirë të jetoj sa më gjatë dhe shëndetshëm.

Një gjë të tillë mund ta arrini lehtë dhe me pak punë, transmeton Indeksonline.

Shembull gratë japoneze që për disa vite mbajnë rekordin e jetëgjatësisë, bëjnë ushtrime si këto që do të shihni më poshtë.