15:34 / E Martë, 21 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Ushtrimet që djegin më së shumti kalori (Video)

Edhe pse fillimisht është shpikur si ushtrim për forcimin e qëndrueshmërisë, forcës dhe statikës, planku sot me numër të shumtë të variacioneve është bërë pikërisht ushtrim për të gjithë.

Dëshironi të bëni stërvitjen e forcës – trupi në plank ju është ngarkesa më e mirë. Dëshironi të ushtroni statikën – sërish klasika është më e mira.

Mirëpo nëse dëshironi nga planku të përfitoni të gjitha, të dobësoheni, të forconi tërë trupin, të nxisni metabolizmin sa më mirë, por pa qenë të detyruar të përsërisni kot numrin e përsëritjeve dhe të ndërroni poza (janë të njohura më shumë se 100 kombinime të ndryshme) – për ju kemi zgjedhur mu ato që ju duhen.

Këto pesë variacione në masë të njëjtë do të nxisin metabolizmin dhe do të forcojnë duart e duarve kombeve, supeve, trupit, barkut dhe vitheve dhe do të shpejtojnë rrahjet e zemrës suaj si edhe çdo kardio-ushtrim i mirë.

Sepse vërtet janë shumë të mira:

via GIPHY