07:28 / E Mërkurë, 07 Gusht 2019

Ushtrimet që duhet t’i bëni çdo mëngjes

Jetesa e shëndetshme nuk ka të bëjë vetëm me të ushqyerit e mirë.

Pjesë të rëndësishme zë edhe aktivitetit fizik.

Ndoshta keni ditën e ngarkuar, apo punoni me orar të çrregullt dhe thjeshtë nuk ju premton koha për palestër.

Kjo nuk do të thotë që t’i leni anash ushtrimet.

Bëni një rutinë me disa ushtrime të thjeshta, që nuk ju marrin shumë kohë, e të cilat mund t’i bëni në shtëpi.

Koha ideale është ajo e mëngjesit.

Se cilat janë këto ushtrime ju tregon video më poshtë.