18:41 / E Diele, 04 Gusht 2019

Ushtrimet që duhet t’i bëni pas moshës 40 vjeçare

Pas moshës 30 vjeçare trupi i njeriut fillon të jetë më i lodhur.

Sipas Bright Side ushtrimet janë ato që ngadalësojnë plakjen e turpit të njeriut.

Kështu njëra nga ushtrimet e cila iu bënë të ndjeheni më të ri janë ato të barkut, ju duhet të merrni këmbët e juaja dhe duhet t’i bashkoni me duar.

Në këtë pozitë duhet të qëndroni 10 sekonda, këtë duhet ta përsëritni 10 herë.

Kjo pozitë ndihmon në qarkullimin e gjakut dhe oksigjenimin e trupit tuaj, duke zvogëluar dhimbjen e muskujve.

Young attractive yogi woman practicing yoga, stretching in Dhanurasana exercise, Bow pose, working out, wearing black sportswear, cool urban style, full length, grey studio background, side view