09:22 / E Enjte, 12 Nëntor 2020 / R

Ushtrimet që mund t’i aplikoni në shtëpi gjatë dimrit

Gjatë dimrit shfaqen viroza të ndryshme, po ashtu të qëndruarit në shtëpi për shkak të motit të ligë, bën që të jeni më pasiv, e kjo ndikon edhe në mirëmbajtjen e trupit.

Por, falë këshillave të trajnerëve të fitnesit dhe kanaleve të ndryshme në internet, ju mund të praktikoni ushtrime edhe nga shtëpia apo ambienti ku jetoni.

Përmes kësaj videoje mund të aplikoni këto ushtrime: