22:33 / E Diele, 15 Prill 2018

Ushtrimet qA� mund ta��i bA�ni edhe nA� shtA�pi (Video)

Ndoshta kurrA� nuk ka qenA� mA� e lehtA� pA�r tA� marrA� kA�shilla lidhur me humbjen e peshA�s ose mA�nyrat se si tA� ushqeheni shA�ndetshA�m.

Kjo pA�r arsye se nA� rrjetet sociale A�do ditA� qarkullojnA� video nga mA� tA� ndryshmet ku mund tA� merrni kA�shilla pA�r tA� qenA� sa mA� nA� formA�.

30 minuta nuk janA� shumA� qA� t`i ndani nga koha juaj dhe tA� nisni ushtrimet pA�r ta kthyer trupin nA� formA�n e duhur.

Kjo bA�het pA�rmes disa ushtrimeve tA� cilat mund t`i kryeni pa problem edhe nA� shtA�pi.

https://www.youtube.com/watch?v=695PN9xaEhs