22:40 / E Mërkurë, 09 Janar 2019

Ushtrimet që ndihmojnë në forcimin e muskujve dhe zhdukjen e celulitit

Celuliti prek rreth 80-90% të në një pikë në jetën e tyre. Edhe pse nuk është një gjendje serioze mjekësore, trupi juaj nuk duket mirë me celulitë.

 Për fat të mirë, ushtrimi i rregullt mund t’ju ndihmojë të forconi muskujt tuaj, të përmirësoni qarkullimin e gjakut  dhe të zvogëloni pamjen e celulitit, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Më poshtë gjeni disa ushtrime që ju ndihmojnë shumë.

Përsëriteni : 10-15 herë

Përsëriteni : 10-15 herë

Përsëriteni : 8-12 herë në secilën këmbë

Përsëriteni : 8-10 herë në secilën këmbë

Përsëriteni : 20 herë në secilën anë

Përsëriteni : 12-15 herë në secilën këmbë