08:35 / E Diele, 08 Dhjetor 2019

Ushtrimet që përmirësojnë qëndrimin tuaj

Duke parë mënyrën se si dikush qëndron, mund të japë shumë njohuri mbi muskujt dhe aktivitetin e tyre. 

Qëndrimi i gjatë ulur dhe pozicioni i keq për orë të tëra përpara kompjuterit do të deformojnë posturën dhe qëndrimin tuaj.

Kjo gjë nuk është vetëm e keqe estetikisht, por gjithashtu krijon dhimbje të shumta shpine. Sigurisht ju mund të bëni ushtrime kardio dhe të shkoni në palestër, mirëpo ato nuk ndihmojë në forcimin e muskujve të shpinës.

Për fat të mirë, ushtrime të caktuara forcojnë muskujt e shpinës duke ofruar një qëndrueshmëri dhe posturë më të mirë të trupit.

Mos i humb