08:21 / E Enjte, 13 Qershor 2019

Ushtrimet që ua forcojnë muskujt edhe pa shkuar në fitnes

Jo çdo femër është e gatshme të shkojë në palestër pasi ka një punë me orar të gjatë dhe të lodhshëm.

Por, mos u dorëzoni aq lehtë, ekspertet rekomandojnë që shumë ushtrime mund të kryhen edhe në shtëpi dhe arrihen të njëjtat rezultate si në palestër, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Këto janë disa nga ushtrimet qe mund të kryhen edhe ne shtëpi.

Mos i humb