08:05 / E Premte, 26 Prill 2019

Ushtrimet shtëpiake, por me vlerë të madhe

Hyrë në formë fantastike, ushtro ne shtëpi  dhe djeg një numër të madh të kalorive me këto ushtrime. 

Kjo është një stërvitje-bërë me peshë te trupit dhe bëhet në mënyrë të shpejt  – dhe është shumë më e vështirë se sa duket!

Shpenzojnë një minutë duke bërë sa më shumë përsëritje me formë të mirë ,  atëherë kur kryhet koha, kalo në ushtrimin tjetër!