21:06 / E Diele, 10 Nëntor 2019 / indeksADMonline

Ushtrimi joga për këmbë më të forta

Shikoni setin e ushtrimeve Power Yoga për fuqinë e këmbëve, kërdhokullave dhe pjesës së poshtme të shpinës

Këto ushtrime janë të mira edhe për koordinimin, lëvizshmërinë dhe balancën.

Pas treningut dhjetëminutësh shtrijuni lehtë, sepse këto rezistenca dhe kikëzat lodhin muskujt dhe kockat.

Pos lodhjes, pas programit do të ndiheni sikur ju janë këmbët “më të forta”.

Ushtrimet bëni ngadalë dhe me kujdes, instruktorja profesioniste, Myra Shaikth, nuk përgjigjet për lëndimet e mundshme.

Nëse jeni të operuar, fillestarë apo keni probleme të rënda shëndetësore mos i kaloni kufijtë e mundësive trupore.