23:08 / E Diele, 04 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Ushtroni gjithë trupin me vetëm një lloj ushtrimi

Nëse dëshironi të trup të bukur, ky ushtrim është ideal për ju, sepse ndikon në tërë trupin!

Natyrisht, nuk duhet të ushtroni vetëm për shkak që të dukeni bukur në rroba banje, por edhe për shkak se kjo është e rëndësishme për shëndetin në përgjithësi.

Në rast që nuk jeni tip i personit i cili dëshiron të kalojë orë të tëra duke ushtruar, ky ushtrim do t’ju pëlqejë, sepse ndikon në të gjitha grupet e muskujve në pjesët e poshtme të trupit, në stomak, në vithe, duar dhe supe.

Fjala është për ushtrimet galiç, të cilat i bëni duke u mbajtur në duar ty pesha të vogla.

Kur uleni galiç, kushtoni kujdes që kofshët të jenë paralel me dyshemenë, ndërkaq kur ngriheni duart shtrini mbi kokë.