22:54 / E Shtunë, 28 Nëntor 2020 / M. M

Vajza e Lavdrim Muhaxherit feston duke vizatuar flamurin kuq e zi!

Hatixheja, vajza e Lavdrim Muhaxherit  ishte një prej katër fëmijëve shqiptarë që la kampin e ferrit në Siri disa javë më parë.

Për të ky ishte 28 Nëntori i parë duke festuar festën e Pavarësisë.

Megjithëse ajo ka lindur në Siri është ulur sot për të bërë disa vizitatime mes tyre edhe një flamurin Kuq e Zi.

Hatixhja bashkë me nënën Floresha Rashën, një tjetër motër dhe vëllain janë marrë nën kujdes nga Shërbimi Kombëtar Social.

Fotot e Hatixhesë nga një lolakion sekret e  tregojnë atë të qetë që njësoj si bashkëmoshatarët e saj i kënaqet të vizatuarit./Top Chanel/