13:01 / E Mërkurë, 20 Dhjetor 2017

Vazhdon eksporti i radhës i Prince Caffe dhe miellit Finnesa në SHBA

Devolli Corporation si njëra ndër kompanit më te suksesëshme Kosovare ka vazhduar sot me eksportin e radhës në Shtetet e Bashkuara të Amerikes.

Devolli Corporation me pronar Shkelqim Devolli ka akredituar të gjitha produktet e saj me çertifikatat me të njohura ndërkombëtare si FDA, BRC, IFS, HACCP, FSSC 2200, etj, duke bërë që keto produkte tashmë të eksportohen në mëse 17 vende të Botës.