14:15 / E Mërkurë, 26 Janar 2022 / A K

Vazhdon oferta 50% zbritje në Kujtesa

Abonohu tani : MEGA HERO | Kujtesa

Kujtesa vazhdon zbritjen e ofertës më të re të pakos Mega Hero ku 6 muajt e parë paguaj 12.50€.

Merr pakon Mega Hero dhe paguaj 6 muajt e parë nga 24.99€ në 12.50€, apo pagesë 1 vjecare nga 299.99€ në 199.99€ ku përfitoni 50% zbritje


Me +250 Kanale HD, Internet deri ne 1GBS si dhe plot 26 Ligat e Sportit më të shikuara të cilat transmetohen në Kujtesa si: UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Carabao Cup, Coppa D’Italia, NBA, BIBL, Formula 1, MotoGP, Wimbledon si dhe shumë e shumë Sporte të ndryshme në plot 16+ Kanale të Sportit

Thirr dhe merr ofertën në: 038 400 010

Oferta dhe sasia janë të limituara!