07:07 / E Mërkurë, 10 Tetor 2018 / indeksADMonline

Vdekjet në vendin e punës, diskutohen në Kuvend

Për vdekjet në vendin e punës raportohet Kuvend

Siguria, shëndeti në punë dhe vdekjet në vendin e punës do të jenë temë diskutimi në Komisionin për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale.

Ky takim mbahet në Kuvendin e Kosovës, ku Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale mban takim me kryeinspektorin e Inspektoratit të Punës, Basri Ibrahimi.

Takimi nis në ora 13:00./Indeksonline/