75 Mall Live Search
23:30 / E Enjte, 20 Qershor 2024 / FR

Vendi ku iPhone e ki 100% origjinal

A keni edhe ju dyshime se ku të bleni iPhone ose produkte të Apple origjinale?

Zgjidhja është Zone Mobile, një nga kompanitë më të besueshme në Kosovë, e cila përqendrohet në cilësi dhe besnikëri ndaj klientëve. Ndër të paktat kompani që ofron iPhone direkt nga Apple, Zone Mobile garanton produkte të reja dhe origjinale, çdo herë.

Zone Mobile ofron një gamë të gjerë pajisjesh teknologjike të nivelit më të lartë, duke plotësuar pritshmëritë e klientëve dhe ndërtuar një bazë të fuqishme të klientëve besnikë.

Zone Mobile siguron që klientët të marrin pajisje të cilësisë së lartë me 2 vite garancion 1 vit nga Apple dhe 1 vit ekstra nga Zone Mobile.

Që të vërtetoni origjinalitetin para çdo blerje, pavarësisht se ku e bëni blerjen e iPhone-it, ju lutem kontrollojeni atë përmes numrit serial në këtë link: https://checkcoverage.apple.com/?locale=en_RS

Ky angazhim për autenticitet dhe cilësi e veçon Zone Mobile në tregun shqiptar dhe më gjerë, duke e bërë atë destinacionin e parë.