20:09 / E Hënë, 26 Shkurt 2024 / AR

Vështirësitë për t’u bërë nënë, sëmundja e rëndë, dhe sfidat e divorcit të juristes Nertlia Haxhia

“SOL” është formati më i ri televiziv në Klan Kosova,  në kuadër të këtij projekti gjigand janë të përfshira rubrikat që trajtojnë tematika të ndryshme.

 “Nëpër Sfida” sjell te ju rrëfime të pa dëgjuara më parë të grave por edhe burrave pas divorcit.

Jeta në çift, krijimi  familjes, problemet dhe sfidat nw martese, ndarje e me raste dashuri të mëdha që kthehen në urrejtje janë disa prej temave që do të trajtohen me të ftuarit në studio nga autorja Biondina Latifi.

Pjesë e episodes të parë ishte e ftuar juristja dhe aktivistja e shoqërisë civile, Nertila Haxhia, ajo rrëfeu përjetimet e saj nga sëmundja e rëndë, vështirësitë për tu bërë nënë,  burgosja e ish bashkëshortit, divorci i vështirë e deri tek raporti unik me vjehrrin.