23:19 / E Mërkurë, 03 Janar 2018

Video e mrekullueshme, ky çift është inspirim për të gjithë (Video)

Ky çift ishte shumë i lumtur madje dashurinë e tyre ata e kurorëzuan me martesë.

Gjithçka, ishte e bukur deri në muajin mars të vitit të kaluar, kur ai Jonathan Grant pësoi një aksident të rëndë komunikacioni.

Gruaja e tij, Laura Browning Grant u angazhua maksimalisht për të ndihmuar në përmirësimin e gjendjes së tij.

Ajo qëndroi tepër e fortë për të, transmeton Indeksonline.

Gjithashtu edhe familja e tij e ndihmuan në ushtrimet fizike dhe psikologjike,

Ata kurrë nuk u dorëzuan.

Kjo është ajo pse ky çift është një inspirim për të gjithë.

Nëse ju i rrini afër më të dashurve tuaj mund t’ju ndihmoni shumë./Indeksonline/