22:20 / E Mërkurë, 28 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Video që iu sfidon! A do guxonit të vepronit kështu?

Disa njerëz thjeshtë e duan adrenalinën. Ta sfidojnë veten, është hobi i tyre.

Një grup i djemve të ri janë ngjitur mbi një urë, ku një gabim edhe më i vogël do të mund të përfundonte me fatalitet, shkruan Indeksonline.

Ata madje janë ngjitur pa asnjë mjet ndihme.

Nga kjo urë shihet Anglia dhe Uellsi.

Por, djemtë nuk u përballën vetëm më lartësinë. Atyre iu desh të vrapojnë për t`i ikur policisë meqë kishin kryer një vepër penale, shkruan Indeksonline.

Pas një vrapimi të gjatë, ata arrijnë t`ia mbathin./Indeksonline/