12:01 / E Hënë, 23 Prill 2018

Vidhen kabllo tA� rrymA�s nA� Termocentralin a�?Kosova Aa�?

NA� mbrA�mjen e djeshme, persona tA� dyshuar kanA� hyrA� nA� Termocentralin a�?Kosova Aa�?

Persona tA� dyshuar gjatA� mbrA�mjes sA� djeshme kanA� kryer njA� vjedhje nA� Termocentralin a�?Kosova Aa�?.

Sipas njoftimit tA� policisA�, katA�r persona tA� dyshuar janA� vA�rejtur duke kryer kA�tA� vejdhje.

Pas intervenimit tA� policisA� janA� zA�nA� dhe janA� arrestuar dy tA� dyshuar (te mitur), kurse dy tA� dyshuar tA� tjerA� tA� identifikuar nga policia janA� nA� arrati.

Raportohet se janA� vjedhur kabllo tA� rrymA�s tA� cilat janA� sekuestruar nga policia.

Pas intervistimit tA� dy personave tA� dyshuar,A� nA� prani tA� punA�torit tA� QendrA�s pA�r PunA� Sociale dhe me vendimin e prokurorit lirohen nga stacioni policor./Indeksonline/